Inhalt:

Servis

Naše brezplačne servisne storitve na enem mestu

Za nas se delo s strankami ne zaključi s predajo slušnih aparatov. Neurothovi slušni akustiki s svojimi mnogimi storitvami skrbijo za to, da boste imeli dolgotrajno veselje s sluhom in s svojimi slušnimi aparati

Osebno svetovanje

Ljudje se med seboj razlikujemo. Zato ima tudi vsak, ki potrebuje slušni aparat, povsem individualne potrebe, ki jih mora slušni aparat zadovoljiti.  Pri Neurothu zato še posebej veliko pozornost posvečamo izčrpnemu, osebnemu svetovanju, ki ga izvajajo naši kompetentni slušni akustiki.

Brezplačni test sluha

Test sluha traja le nekaj minut, izvesti pa ga mora zdravnik ali slušni akustik.  Dogovorite se takoj za termin po Vaši želji! 

več

Prvo pomerjanje & brezplačno testiranje

Vsak slušni aparat prilagodimo vašim slušnim potrebam in anatomiji Vašega ušesa. Potem lahko poskusno nosite slušni sistem, ter tako pridobite občutek za novo slušno situacijo. 

Neurothove 3 faze prilagajanja na slušni aparat

Potem ko leta niste slišali govora ali pa ste ga slišali le slabo, je privajanje na novo situacijo s slušnim aparatom pogosto pravi izziv. Pri Neurothu se tega zavedamo, zato Vas v fazi privajanja, ki lahko traja do šest mesecev, intenzivno in zanesljivo podpiramo.

več

Neurothova servisna knjižica

Da bi vaši slušni aparati tudi čez leta še vedno tako delovali tako dobro kot prvi dan, vsa vzdrževanja in čiščenja vpišemo v servisno knjižico. 

Poleg obširnih brezplačnih servisnih storitev nudimo svojim strankam še mnogo drugih prednosti: 

Zavarovanje

Skupaj z zavarovalnico Grazer Wechselseitige Vam nudimo zavarovanje za Vaše slušne aparate. Vaš Neurothov slušni akustik Vam bo z veseljem svetoval!