Inhalt:

Slušni aparati

Slušni aparati so majhni tehnični čudeži: individualno so prilagojeni vašim ušesom in vašim slušnim potrebam, bistveno prispevajo k boljši kakovosti življenja in vam omogočajo, da ponovno aktivno stopite v središče vsakdanjega dogajanja. 

Zahvaljujoč najmodernejši tehnologiji, je danes na voljo bogat izbor slušnih aparatov, ki z dodatnimi funkcijami ljudem z okvaro sluha bistveno izboljšajo kvaliteto življenja in olajšajo marsikatero vsakdanjo situacijo. Z izčrpnim in neobvezujočim svetovalnim pogovorom si Neurothov akustik za sluh vzame čas, da skupaj z vami natančno izmeri vaše slušne zmožnosti, prisluhne vašim potrebam in željam ter skupaj z vami najde najboljšo rešitev. Preberite več o treh korakih, ki vas pripeljejo do boljšega sluha!

O sluhu

Odkrijte, kako deluje sluh in kaj ga lahko poškoduje.  

več

O slušnih aparatih

Naj gre za vušesne slušne aparate, zaušesne slušne aparate ali za povsem individualne: pri Neurothu nudimo slušne aparate za vse potrebe in želje. Preberite več o tem!

več

Oprema

Naj gre za čiščenje in vzdrževanje slušnih aparatov ali za dodatno opremo za gledanje televizije in poslušanje glasbe – praktična dodatna oprema se odlično dopolnjuje z vašim slušnim aparatom.

več

Servis

Vzdržujemo in čistimo vaše slušne aparate – pri tem imamo visoka pričakovanja do svojega servisa in kakovosti. Preberite več o tem!

več