Inhalt:

Splošno

Koliko slušnih centrov ima Neuroth?

Vsega skupaj ima Neuroth že več kot 230 slušnih centrov v sedmih evropskih državah: 120 in več v Avstriji, več kot 65 v Švici in Liechtensteinu, 21 v Nemčiji, 12 v Sloveniji, 7 na Hrvaškem in 2 v Franciji.

Kako lahko najdem slušni center v svoji bližini?

Aktualni seznam vseh Neurothovih slušnih centrov najdete pod točko Lokacije. Tam enostavno vnesete svoj kraj bivanja ali svojo poštno številko, program pa vam bo samodejno pokazal tiste slušne centre, ki se nahajajo v vaši bližini. Slušni center lahko iščete tudi glede na regijo.

Ali se moram dogovoriti za termin v slušnem centru?

Če gre le za kratek obisk, na primer zaradi menjave baterij, dogovor za termin ni potreben. Če pa želite svetovalni pogovor ali bi radi opravili test sluha, pa vam priporočamo, da se dogovorite za termin, da bi se izognili daljšemu čakanju. Pri tem lahko uporabite naš kontaktni formular ali pokličete neposredno v slušni center.

Kje lahko naročim knjižico z nasveti o sluhu?

Za to uporabite ta kontaktni formular – z veseljem vam bomo poslali vaš osebni izvod. Lahko pa si ga priskrbite tudi v enem od slušnih centrov. 

Kje lahko naročim aktualno izdajo revije za stranke Ljubi svoj sluh?

Za to uporabite ta kontaktni formular – z veseljem vam bomo poslali vaš osebni izvod. Lahko pa si aktualno izdajo revije ogledate tudi kot PDF na naši spletni strani.

Preselil sem se / imam novo telefonsko številko. Koga moram obvestiti, da bi še naprej lahko prejemal aktualne Neurothove informacije?

Prosimo, obrnite se na našo kolegico, ki je dosegljiva na telefonski številki 01 422 84 23. Z veseljem bo sprejela vaše nove podatke in poskrbela, da bodo vse informacije našle pravo pot do vašega doma.

Sem delodajalec in potrebujem izdelke za zaščito sluha za svoje zaposlene. S kom naj se dogovorim za termin?

Na tej povezavi boste našli kontaktno osebo za zaščito sluha. Naš kolega bo z veseljem prišel v vaše podjetje in se z vami pogovoril.

Ali ima podjetje Neuroth svoj facebook profil?

Da, imamo ga. Najdete ga na tej povezavi ali pa na facebooku v iskalnik vnesite  Neuroth AG.

Ali ima podjetje Neuroth YouTube kanal?

Da, imamo ga. Tam najdete vse TV-spote, spote o izdelkih, aktualne TV-prispevke ali poročila z dogodkov – enostavno sledite tej povezavi.

Kaj je otoplastika?

Otoplastika je individualno izdelana oliva za namestitev slušnega aparata za ušesom. Namen otoplastike je prenos zvoka v uho in optimalna opora slušnega aparata za ušesom. Otoplastika je izdelana na osnovi odtisa ušesa.

Kaj pomenijo izrazi zaušesni in vušesni slušni aparat?

Ti izrazi opisujejo, kjer se nahaja slušni aparat. Slušni aparat za ušesom označuje tiste aparate, pri katerih je elektronika za ušesom. Tanka, skoraj nevidna cevka vodi v uho do zvočnika. Slušni aparat v ušesu pa označuje slušne aparate, kot ste že pravilno ugotovili, ki se nahajajo neposredno v ušesu. Pri teh se v otoplastiki nahaja celotna elektronika.

Neuroth bi rad pridobil kot oglašujočo stranko. Na koga naj se obrnem?

Prosimo, navežite stik z našim oddelkom za oglaševanje. Najdete nas pod marketing@neuroth.si.  

Rad bi sodeloval z Neurothom. Na koga naj se obrnem?

Prosimo, navežite stik z našim oddelkom za oglaševanje. Najdete nas pod marketing@neuroth.si.

Rad bi podal svoje izkušnje s slušnimi aparati ali z izdelki za zaščito sluha. Naj koga naj se obrnem?

Prosimo, navežite stik z našim oddelkom za oglaševanje. Najdete nas pod marketing@neuroth.si.

Na spletni strani sem odkril napako. Na koga naj se obrnem?

Prosimo, navežite stik z našim oddelkom za oglaševanje. Najdete nas pod marketing@neuroth.si.

Imam še dodatna vprašanja za Neuroth. Kdo mi lahko pomaga?

Najlažje bo, če se obrnete na našo informacijsko linijo na številki 01 422 84 23. Kolegica ali kolega bosta sprejela vaše vprašanje in vam omogočila stik s pristojno osebo.

Kako lahko povečam pisavo na spletni strani?

Hkrati pritisnite na tipko CTRL ter + in stran se bo povečala (oz. na STRG ter + pri nemških tipkovnicah). Na ta način se bo povečala pisava in slike. Odvisno od vaših osebnih potreb si lahko stran s pritiskanjem na CTRL ter + oz. na STRG ter + še bolj povečate.
S kombinacijo CTRL ter - boste za eno stopnjo zmanjšali povečavo.

Kako si lahko dam prebrati stran?

Spletna stran je na tehnološko najsodobnejši stopnji.  Stran si lahko date prebrati z vsemi običajnimi bralniki zaslonov. Ti bralniki so na voljo za vse običajne spletne brskalnike in se namestijo v obliki tako imenovanega vtičnika (PlugIn) v vaš spletni brskalnik. 

Primer bralnika zaslonov je na voljo na spodnji povezavi: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/screen-reader-simulator/
Prosimo, da upoštevate, da Neuroth ni odgovoren za vsebine, ki so prikazane na tej strani.