Inhalt:

Kariera

Zanima me poklic akustika za sluh. Kje lahko najdem več informacij o tem?

Veliko uporabnih informacij lahko najdete na strani o karieri.

Kaj potrebuje akustik za sluh?

Neurothovi akustiki za sluh so resnično vsestranski. Obrtno znanje, tehnično znanje, poznavanje ljudi, zmožnost razumevanja težav naglušnih, torej empatije, in talent za prodajo – vse to združuje akustik za sluh pri svojem delu. Kot akustik za sluh testirate slušne zmožnosti naših strank in izbirate med številnimi Neurothovimi izdelki tiste, ki najbolje odgovarjajo individualnim potrebam strank. Poleg tega izdelujete individualne odtise sluhovodov in uhljev. Ko vaša stranka prejme slušni aparat, jo spremljate še naprej. Pri vprašanjih, težavah in za redne kontrole ste za svoje stranke kompetenten sogovornik.

Kako dolgo traja izobraževanje?

Izbraževanje za akustika za sluh lahko traja do dve leti. Med tem časom delate v slušnem centru in zbirate dragocene izkušnje v ravnanju s strankami.

Ali je izobraževanje financirano?

Verjamemo v naše zaposlene – zato z veseljem investiramo v njihovo prihodnost. Kombinacija notranjih tečajev pri Neurothu, zunanjih šolanj in prakse vam omogoča, da v kratkem času opravite temeljito izbraževanje. Vi doprinesete s svojo pridnostjo in zavzetostjo, ki sta značilni za Neurothove zaposlene, mi pa poskrbimo za vse ostalo.

Kateri drugi poklici so še možni pri Neurothu?

Od knjigovodstva do obračuna plač, od managementa kakovosti do laboratorijske tehnike, razvoja izdelkov in oglaševanja – pri Neurothu je možnosti za kariero res veliko. Pozanimajte se o prostih delovnih mestih ali pa nam kar pošljite prošnjo – veselimo se vas!

Kje najdem aktualno ponudbo prostih delovnih mest?

Seznam aktualnih postih delovnih mest najdete tukaj. Veselimo se vaše prošnje!

Kam lahko oddam prošnjo?

Kontakt za vaše prošnje ali za vprašanja v povezavi s prošnjami najdete tukaj.