Inhalt:

O podjetju Neuroth

Podjetje Neuroth je najstarejše avstrijsko družinsko podjetje, specializirano za področje slušnih aparatov. Danes je Neurothov sedež v Gradcu, kot vodilno podjetje v svojem segmentu pa z več kot 120 specializiranimi slušnimi centri pokriva celotno območje Avstrije. V Švici in Liechtensteinu ima podjetje Neuroth več kot 65 slušnih centrov, v Sloveniji je danes 14 slušnih centrov, na Hrvaškem pa je podjetje Neuroth zastopano s šestimi slušnimi centri.

V letu 2013 so odprli prve Neurothove slušne centre tudi v Nemčiji in Franciji.

Podjetje Neuroth je pomemben delodajalec, saj zaposluje okrog 980 ljudi, od tega 190 na sedežu podjetja na avstrijskem Štajerskem.

Ostala polja Neurothovega delovanja so izdelki za zaščito sluha (namenjeni uporabi v prostem času in pri delu v industriji), optika s tremi specializiranimi centri v Gradcu, na Dunaju in v Linzu ter Medical Division z zastopstvom v Avstriji in Švici.

Zgodba

Ker imamo več kot sto let izkušenj, smo odličen sogovornik za vaše težave. Preberite več in spoznajte zgodbo našega podjetja!

več

Management

Neuroth je eno najstarejših podjetij na področju slušne akustike v Evropi. Tukaj si lahko preberete, kdo je pri nas odgovoren za posamezno področje.

več

Kariera

Ponosni smo na svoje zaposlene. In neprestano iščemo nove. Imate tisto, kar potrebuje pravi sodelavec Neurotha?

več

Medijsko središče

Na tem mestu najdejo zastopniki tiska in ostalih medijev svoje sogovornike. Vedno boste na tekočem z najnovejšim dogajanjem, kar vam bo olajšalo poročanje.

več