Inhalt:

Novice

pe., 23. marec 2018 Neuroth prejemnik zlate bonitetne odličnosti

Analitična hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18 evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. 

Zelo smo veseli njihovega obvestila, da Neuroth slušni aparati, d.o.o., po analizah za leto 2017 spada med 6,8 odstotka najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji razred AAA. Bisnode pa je letos tretjič med vsemi gospodarskimi subjekti izluščil tudi zlata bonitetno odlična podjetja, ki po novem failure score modelu dosegajo najvišji razred AAA tri leta zapored, mednje pa spadamo tudi mi – torej med elitno družbo 1,6 odstotka podjetij v Sloveniji. 

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. Poslujejo nadpovprečno, kar pomeni, da smo bili v preteklem letu nadpovprečno plačniško podjetje, nismo imeli blokad računa, hkrati pa izpolnjujemo kriterije za doseganje manjše verjetnosti, da bomo v prihodnjih dvanajstih mesecih zabeležili stečaj, prisilno poravnavo ali likvidacijo, izbris subjekta iz poslovnega registra ali blokado transakcijskih računov.

Kot podjetje s 110-letno tradicijo in z desetletno prisotnostjo na slovenskem trgu se držimo svojih vrednot. Stranka stoji vedno v središču naše pozornosti – in na koncu vsega, vseh deležnikov, vedno stoji človek, zato je fokus na človeka za nas zares pomemben in tlakuje našo pot k odličnemu poslovanju.

 Zlata bonitetna odličnost nam pomeni eno od potrditev, da smo na pravi poti, da skrbimo za svoj trajnostni razvoj. Ko vsi zaposleni živimo naše vrednote, kot so zaupanje, odkritost, srčnost in strast, spoštovanje, samodisciplina in odgovornost, omogočamo stabilnost podjetju. Stranke vedo, da za njih poskrbi varen in zanesljivi partner.  

Doseženih poslovnih rezultatov smo zelo veseli in hkrati ponosni na vse zaposlene v našem podjetju, za dolgoletno zaupanje pa se zahvaljujemo tudi poslovnim partnerjem in strankam.

pe., 15. december 2017 Legendarni voznik formule 1 Häkkinen Neurothov novi glasnik

„Bolje slišati. Bolje živeti.“ Tej filozofiji se je Neuroth zapisal že leta 1907. 13. decembra je praznovalo podjetje Neuroth 110-letnico delovanja – in ob tej posebni priložnosti predstavilo slavnega glasnika naše blagovne znamke: „Zelo smo veseli, da lahko kot novega glasnika in zagovornika dobrega sluha v Neurothovi družini pozdravimo legendo formule 1 Mika Häkkinena. Njegova osebna zgodba bo doprinesla, da se slušnih aparatov več ne bo držala določena stigma,“ je ob tej priložnosti povedal Lukas Schinko, vodja uprave podjetja Neuroth.

Nekdanji dvakratni svetovni prvak v formuli 1 že od nesreče, ki se je zgodila med dirko v času njegove aktivne športne kariere, nosi slušne aparate in popolnoma zaupa večletnim Neurothovim kompetencam: „Kar je pri slušnih aparatih in oskrbi z njimi pomembno, je zaupanje. In tako kot pri formuli 1 je tudi tukaj pomembna pravilna struktura: bolj kot je natančno, boljše je. Pri Neurothu sem vedno deležen odličnega servisa in svetovanja,“ pove 49-letni Finec.

to., 12. december 2017 Nagrajenci Neurothove raziskave o zadovoljstvu

12. decembra 2017 je minilo natanko 110 let od ustanovitve podjetja – tega dne je namreč Paula Neuroth odprla Specializirano hišo za slušne aparate in začela se je naša uspešna pot. Vsak dan pomagamo ljudem do boljšega sluha in jim tako vračamo kvalitetno življenje.

Zelo veliko nam pomenijo želje in pričakovanja naših strank, saj želimo kvaliteto svojih storitev v slušnih centrih nenehno izboljševati in nadgrajevati. Ugoditi želimo prav vsaki želji in zahtevi, a najprej jih moramo poznati. Kot že nekajkrat smo tudi letos svoje zveste stranke prosili za sodelovanje v raziskavi o zadovoljstvu. Za dragocene odgovore se vsem še enkrat zahvaljujemo. 

V zahvalo za sodelovanje pa smo pripravili čudovito nagrado, vikend paket v Thermani Laško. Med vsemi udeleženci raziskave sta imela pri žrebu tokrat največ sreče gospod Ivan File in gospa Cirila Svetin. Skupaj z osebo po svoji izbiri bosta preživeli čudovit konec tedna v Laškem in se prepustili razvajanju v sproščujočem okolju term. Nagrajencema iskreno čestitamo in želimo veliko užitkov! Na sliki podelitev nagrade gopodu Ivanu Fileu  z ženo v slušnem centru Celje.

pon., 25. september 2017 Neuroth na festivalu za tretje življenjsko obdobje

Od 26. do 28. septembra bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal že 17. Festival za tretje življenjsko obdobje. Vstop je brezplačen, organizatorji pa obljubljajo izjemno bogat kulturni program in umetniške razstave. Tradicionalno bo na festivalu potekalo več kot 60 izobraževalnih dogodkov, razprav, delavnic in predavanj na temo aktivnega in zdravega preživljanja zlatih let. Med več kot 160 razstavljavci, ki z informacijami, izdelki in storitvami spodbujajo aktivno staranje, izboljšujejo življenje tako starejših kot vseh ostalih generacij in prispevajo k uresničevanju sodelovanja in solidarnosti med generacijami, se bo ponovno predstavilo tudi podjetje Neuroth.

Na našem razstavišču 39 v prvem preddverju si boste lahko brezplačno testirali sluh, dobili informacije o slušnih aparatih in izdelkih za zaščito sluha Earwear, seveda pa vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in strokovno svetovali. Izkoristite priložnost in v prijetni družbi poskrbite tudi za svoj sluh!

pe., 16. juni 2017 Odprta vrata pri Neurothu na Cankarjevi tudi ob sobotah!

Tudi jutri, vas tako kot vsako soboto čaka naš moderno opremljen Neurothov slušni center na Cankarjevi cesti 3 v Ljubljani, s specializiranimi akustiki za sluh. V prostorih s prijaznim vzdušjem, boste lahko skrb za svoj sluh prepustili strokovnjakom. Za vas smo odprti od ponedeljka do petka od 9. do 18. ure. Če pa ste med tednom preveč zaposleni in se raje v miru sprehodite po prestolnici v soboto, nas lahko obiščete od 9. do 13. ure.

pon., 22. maj 2017 Teden dobrega sluha

Danes začenjamo teden osveščanja o tem, da je treba sluh ustrezno zaščititi, saj živimo v vse bolj hrupnem okolju, ki slabo vpliva na naš sluh in ga počasi slabša. Ključna je pravočasna zaščita, tudi v mladosti, seveda pa pri delu v hrupnem okolju in določenih športih, obisku nočnih klubov in javnih prireditev.

Ves teden bomo v vseh svojih slušnih centrih po Sloveniji brezplačno testirali sluh, demonstrirali funkcijo delovanja zaščite za sluh in svetovali, kako sluh preventivno zaščititi. Študije so namreč pokazale, da nam škodi že zvok nad 85 decibelov. To pa hitro presežemo že z malo glasnejšim predvajanjem glasbe na slušalkah.

V petek, 26. maja, pa od 15.00 vabimo na prav poseben glasbeno obarvan dogodek pred našo poslovalnico v Cankarjevi ulici v Ljubljani. Nastopili bodo Maraaya, BQL in Nika Zorjan, ki našo zaščito za sluh, čepke Earwear, z navdušenjem že nekaj časa uporabljajo. 

Dogodek bo imel tudi dobrodelno noto, saj bomo podarili donacijo Zavodu za gluhe in naglušne v Ljubljani, s katerim zelo dobro sodelujemo.

Pripravljamo pa tudi posebno presenečenje. Če izpolnite še danes do 24.00 prijavnico na vizita.si/clanek/zdravje/zascita-za-sluh.html, se potegujete za lepo nagrado. Tri srečneže bomo nagradili z EARWEAR zaščito za sluh. Poleg tega jih bomo povabili, da na zaključnem dogodku 26. maja osebno spoznajo naše glasbene goste. Z njimi se bodo lahko družili in poklepetali ter iz prve roke izvedeli, zakaj čepkov ne uporabljajo samo pri svojem glasbenem ustvarjanju, ampak tudi pri sesanju, košenju trave in celo pri telefoniranju ...

Pridite ta teden v naše slušne centre, seveda pa 26. maja vabljeni na glasbeno poslastico pred našo poslovalnico v Cankarjevi ulici v Ljubljani.  Morda odidete domov z najboljšo zaščito za sluh in kakšnim avtogramom več!

Do konec meseca maja vam nudimo tudi 10% popust na vse Earwear produkte.  

sre., 26. april 2017 Mednarodni dan ozaveščanja o hrupu

Hrup lahko povzroči trajne posledice – tudi nočni. Vsak peti Evropejec trpi zaradi nočnega hrupa, so ocene Svetovne zdravstvene organizacije. Na to moramo biti še posebej pozorni, kar opozarja 26. april, letošnji mednarodni dan ozaveščanja o hrupu v Sloveniji. Tokrat z akcijami, naslovljenimi "Zvoki iz mojega okolja".

Nočni hrup ne povzroča samo nespečnosti, ampak negativno vpliva na vegetativni živčni sistem. Pogost in velikokrat podcenjen razlog za noči brez spanja je tudi smrčanje partnerja. V tem primeru lahko pomagajo samo ustrezni čepki za zaščito sluha. Več informacij o tem prejmete v vseh Neurothovih slušnih centrih in tudi TUKAJ

pon., 03. april 2017 Neuroth se veseli zlate medalje

Osvojenih medalj se ne veselijo samo športniki, ki so sodelovali na specialni zimski olimpiadi 2017, organizirani na avstrijskem Štajerskem, ampak tudi Neuroth kot uradni partner programa „Healthy Athletes“. Predsednik specialne olimpiade Tim Shriver se je osebno zahvalil za naš izjemen prispevek pri brezplačnem zdravstvenem pregledu športnikov v Gradcu, v sklopu katerega smo brezplačno testirali sluh sodelujočih športnikov. 

Helmut Kasper, v podjetju zadolžen za specialne olimpijske igre, je prevzel dokument o sodelovanju, vključno z zlato medaljo, kar je za nas prav posebna čast.


 

čet., 16. marec 2017 Neuroth na specialni olimpiadi

107 narodnosti, 2700 atletov – to so specialne zimske olimpijske igre 2017, ki sodijo med največje športne dogodke. Več milijonov ušes bo od 14. marca 2017 usmerjalo vso pozornost v Avstrijo, kjer bo zagorel olimpijski ogenj in naznanil začetek olimpijskega dogajanja. V okviru programa Healthy Athlethes (od 19. do 24. marca) imajo vsi športniki možnost brezplačnega zdravstvenega pregleda. Od anamneze do otoskopije in avdiološke diagnostike, pri kateri bo natančno pregledan tudi sluh.

Neuroth pa ni pri programu Healthy Hearing udeležen samo s svojo neprecenljivo 110-letno tradicijo in svojim znanjem in strokovnostjo, ampak tudi z ekipo strokovnjakov in z vso potrebno opremo za avdio diagnostiko in terapije: ta obsega od otolaringološke opreme za pregledovanje, avdiometre do kabin za testiranje sluha itd. Kot že omenjeno, je podjetje Neuroth dalo organizatorjem zimske specialne olimpiade na voljo tudi dva akustika za sluh, ki bosta med drugim opravljala testiranje sluha in servisirala in pregledovala slušne aparate. Več o tem!

pe., 03. marec 2017 Danes je svetovni dan sluha

Na letošnji svetovni dan sluha želimo javnost opozoriti, da v povprečju traja sedem do deset let, da si ljudje, ki imajo težave s sluhom, priskrbijo zdravniško diagnozo in nato tudi slušni aparat. In v tem času se razumevanje govora vsako leto bistveno poslabša.

Toliko pomembneje je, da redno testiramo svoj sluh in začnemo pravočasno uporabljati slušne aparate. Dogovorite se za termin in opravite brezplačni test sluha v najbližjem Neurothovem slušnem centru.

pe., 27. januar 2017 Jubileji naših sodelavcev

Stanislav Brlek v našem podjetju že 20 let skrbi za boljši sluh, Borut Balkovec in Uroš Dragan pa to počneta 15 oz. 10 let. Iz srca se jim zahvaljujemo za velik prispevek v zadnjih letih in želimo veliko uspeha še naprej.

to., 13. december 2016 Že 109 let: "Bolje slišati. Bolje živeti." Neuroth praznuje rojstni dan!

Na današnji dan pred natanko 109 leti je Paula Neuroth na Dunaju odprla prvi Neurothov specializiran slušni center. Takrat se je imenoval še "Specializirana hiša za slušne aparate J. A. Neuroth".  Od te ideje do danes – ljudem podariti boljši sluh in s tem kvalitetnejše življenje – se ni nič spremenilo. Le število slušnih centrov se je v zadnjih 109 letih močno povečalo.

čet., 24. november 2016 Neuroth na sejmu Narava-zdravje

Na že 47. sejmu za zdrav življenjski slog, ki ponuja aktualne vsebine, združene v sklope Prehrana, Zdravje, Naravna kozmetika, Gibanje, Wellness in Zeleno sobivanje, se bo letos med 24. in 27. novembrom na Gospodarskem razstavišču predstavilo 346 podjetij iz 25 držav – med njimi tudi Neuroth. 

Obiskovalce bomo nagovorili s svojo iniciativo za boljši sluh, pridobili pa bodo lahko nasvete in informacije o slušnih aparatih in izdelkih za zaščito sluha. Ponudili jim bomo možnost brezplačnega testiranja sluha, nato pa se bomo z njimi pogovorili o rezultatih testa in morebitnem brezplačnem preizkusu uporabe naših najnovejših slušnih aparatov. 

Sejem nagovarja vse generacije, da na njem najdejo bodisi nasvet za zdravje, boljše počutje ali lepši videz, trajnostno rešitev v preurejanju svojega doma, namig za spreminjanje prehranjevalnih navad, sprostitev ali rekreacijo zase, usmeritve za delo na vrtu ali v sadovnjaku. Razstavljavci ponujajo izdelke in storitve, ki jih je mogoče kupiti po ugodnih sejemskih cenah. 

Do nedelje nas lahko obiščete in naredite nekaj dobrega za svoj sluh!

pon., 10. oktober 2016 Danes je dan duševnega zdravja

Okvara sluha lahko vodi do negativnih posledic za duševno in psihično zdravje. »Dover sluh ni pomemben samo za komunikacijo in razumevanje v vsakdanjem življenju, ampak pozitivno vpliva tudi na telo in duha,« pove vodja podjetja in Neurothov strokovnjak za sluh Lukas Schinko. »Če je prizadet sluh, trpijo tudi medčloveški odnosi.« Posledica: Ljudje z okvaro sluha se umaknejo iz družabnega življenja. Takšna izolacija pa vodi do depresije in demence.

pon., 29. avgust 2016 Neuroth na 54. sejmu Agra

V Murski Soboti je od 20. do 25. avgusta potekal 54. mednarodni kmetijsko-živilski sejem Agra v Gornji Radgoni, na katerem se je predstavilo kar 1798 razstavljavcev iz 30 sodelujočih držav. Agra je predstavila najvidnejše svetovne blagovne znamke kmetijske mehanizacije in  vrhunske pridelke, prehranske izdelke, jedi, vina in produkte slovenske živilskopredelovalne industrije. 

Na odlično obiskanem sejmu je tudi Neuroth na svojem razstavnem prostoru v dvorani B požel veliko zanimanja obiskovalcev, ki so izkoristili obisk sejma tudi za pridobivanje nasvetov in informacij o slušnih aparatih in izdelkih za zaščito sluha. Več kot 250 ljudem smo na sejmu brezplačno testirali sluh in se nato z njimi pogovorili o rezultatih testa in morebitnem brezplačnem preizkusu uporabe naših najnovejših slušnih aparatov. Zadovoljni zapuščamo sejemsko prizorišče, saj smo se približali ljudem, ki morda nikoli ne bi stopili v naš slušni center in bi bili tako prikrajšani za  kvalitetno življenje kljub težavam s sluhom.   

pon., 11. juli 2016 Maribor gostil atraktivne skoke v Dravo

Deset profesionalnih skakalcev v vodo je v soboto popoldan že šestnajstič zapored navduševalo Mariborčane in obiskovalce mesta ob Dravi z atraktivnimi skoki z Glavnega mostu. Četrtič je zmagal Nemec Christian Wurst, prvič pa se je zgodilo, da je skakala tudi ženska, mlada Lana Marković iz Srbije. In v vseh treh svojih nastopih požela izjemen aplavz. Gledalci, ki so se zbrali pod mostom, so lahko videli dvojni salto, salto iz stoje naprej, skoke iz stoje nazaj, trojni salto s pol vijaka in še veliko drugih vragolij, ki so izjemen izziv za skakalce, saj jih lahko vetrovi v zraku obrnejo, kar pa ne pomeni le slabše ocene, ampak tudi nevarnost poškodb, ki jih letos na srečo ni bilo. Vsem, ki boste v poletnih mesecih skakali v vodo, pa svetujemo uporabo zaščite Aquastop®, ki varuje uho pred vdorom vode in preprečuje srbenje zaradi grobih kristalov soli po plavanju v morski vodi. Je optimalna zaščita za odrasle in otroke s kroničnimi vnetji ušes, poškodovanim bobničem in vstavljeno timpalno cevko. Mehek silikonski material je nežen do kože, čiščenje je zelo enostavno. Do 31. 8. v akciji samo 38 evrov za par.

sre., 25. maj 2016 Aquastop® zaščita za ušesa

Aquastop® je individualno prilagojena zaščita, ki varuje uho pred vdorom vode in preprečuje srbenje zaradi grobih kristalov soli po plavanju v morski vodi. Je optimalna zaščita za odrasle in otroke s kroničnimi vnetji ušes, poškodovanim bobničem in vstavljeno timpalno cevko.

Zagotovljeno je popolno udobje pri nošenju, brez otiščancev pri dolgotrajni uporabi, ki je nemoteča in enostavna. Zaradi oprijemalne vdolbine se Aquastop hitro odstrani iz ušesa. Mehek silikonski material je nežen do kože, čiščenje je zelo enostavno.  Do 31. 8. v akciji samo 38 € za par.

to., 17. maj 2016 Novi slušni center v Ljubljani

V središču Ljubljane, na Cankarjevi ulici 3, smo danes, 17. maja, odprli Neurothov največji in najsodobnejši slušni center, v katerem tako kot v ostalih slušnih centrih ponujamo celovito oskrbo s slušnimi aparati in izdelki za zaščito sluha.

Njegova posebnost je kabina, povsem prilagojena majhnim otrokom, v kateri je mogoče slušni aparat nastaviti skozi igro. V Sloveniji tako opremljene kabine do zdaj še nismo imeli, mi pa smo se odločili, da v novem slušnem centru z akustiki za sluh, usposobljenimi za delo z otroki, posvetimo posebno pozornost tudi najmlajšim.

Sporočilo za javnost

sre., 27. april 2016 „Dan proti hrupu:“ Pravilna zaščita sluha

Zadnja sreda v aprilu je vsako leto mednarodni dan ozaveščanja o hrupu, ki poteka letos pod sloganom "Motnje sluha pri otrocih: ukrepajte hitro, povemo vam, kako!". Doma, v službi ali na cesti smo pogosto izpostavljeni hrupu, zato je zaščita  pred negativnimi učinki hrupa na zdravje in počutje še posebej pomembna. V najbližjem slušnem centru vam bodo strokovnjaki za sluh individualno svetovali in priporočili ustrezne izdelke za zaščito sluha. Več pa izveste tudi na www.neuroth.si/zascita-sluha

čet., 03. marec 2016 World Hearing Day

Na letošnji Svetovni dan sluha je v središču pozornosti tema izguba sluha pri otrocih. Po najnovejših podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) je prizadetih 32 milijonov otrok.

Iz omenjenega razloga je toliko bolj pomembna pravočasna preventiva. Čim prej se izguba sluha prepozna pri otrocih, tem bolje jo je mogoče nadomestiti s slušnimi aparati. Vse informacije na to temo prejmete v najbližjem slušnem centru Neuroth.

to., 12. januar 2016 Neuroth je partner specialne olimpijade

Štartni strel, trenerjev žvižg ali glasno navijanje gledalcev – dober sluh je zelo pomemben tudi pri športu. In tako tudi pri specialni olimpijadi – največji svetovni prireditvi za ljudi z mentalno oviranostjo, ki bo potekala marca 2017 na avstrijskem Štajerskem. Z Neurothom. Naše podjetje namreč ne podpira le specialne zimske olimpiade World Winter Games 2017, ampak tudi priprave nanjo – tako imenovano generalko, ki poteka od 10. do 15. januarja v avstrijskih mestih Gradec, Schladming in Ramsau.

Kot partner programa „Healthy Athletes“ – brezplačnega zdravstvenega pregleda vseh atletov – je podjetje Neuroth dalo v uporabo opremo za avdio diagnostiko in terapije (otolaringološko opremo za pregledovanje, avdiometer itd.) v skupni vrednosti okrog 50.000 evrov. Vsem atletom in atletinjam želimo vse dobro!

čet., 03. december 2015 Neurothova raziskava o zadovoljstvu prinesla nagrado v Thermani Laško

Pričakovanja naših strank so za nas zelo pomembna, saj lahko tako kvaliteto svojih storitev v slušnih centrih nenehno izboljšujemo in nadgrajujemo. Zelo se trudimo, da bi ugodili vsem željam in vsakdanjih zahtevam, zato smo tudi letos svoje zveste stranke prosili za pomoč – sodelovanje v raziskavi o zadovoljstvu. Za dragocene odgovore se vam še enkrat zahvaljujemo. 

V zahvalo za sodelovanje pa smo pripravili še nekaj prav posebnega: žrebanje za čudovito nagrado, vikend paket v Thermani Laško. Med vsemi udeleženci raziskave je imela tokrat največ sreče gospa Hedvika Grušovnik, stranka v slušnem centru Neuroth v Mariboru. Skupaj z osebo po svoji izbiri bo preživela čudovit konec tedna v Laškem in se prepustila razvajanju v sproščujočem okolju term. Nagrajenki iskreno čestitamo in želimo veliko užitkov. 

Vsem svojim strankam pa želimo veliko lepih trenutkov v letošnjem adventu, polnem pričakovanja, in mirne božične praznike v krogu najdražjih.

pe., 16. oktober 2015 Ingo Pälchen je švicarski avdiolog leta

V natečaju za prestižni naslov »avdiolog leta« nominirajo zadovoljne stranke svoje akustike za sluh, strokovna žirija pa na koncu določi zmagovalca. Prvič v zgodovini pa se je zgodilo, da je na švicarskem tekmovanju zmagal neurothovec: Čestitke, Ingo Pälchen!

pon., 28. september 2015 Prosimo, prisluhnite za trenutek: Naša nova reklamna kampanja se začenja!

Skupaj z oglaševalsko agencijo Lowe GGK smo pripravili Neurothovo novo reklamno kampanjo „Naredim dovolj za svoj sluh?“

Vsi se trudimo, da bi živeli zdravo in ostali takšni tudi v prihodnje. Poslušamo svoje srce, znamo prisluhniti svojemu notranjemu glasu in svoji vesti, upoštevamo družbena pravila. Pa naredimo (vedno) dovolj tudi za svoj sluh?

Nova Neurothova jesenska reklamna kampanja zbuja zavest ljudi, da se lahko težave s sluhom začnejo že pri štiridesetletnikih, zato je dobro, da pri akustiku za sluh redno opravljamo testiranja svojega sluha. 

pon., 28. september 2015 Neuroth na F3ŽO v Ljubljani

Na Festivalu za 3. življenjsko odobje v Cankarjevem domu v Ljubljani obiščite od 29.09. do 01.10.2015, Neurothovo stojnico in naredite nekaj za svoj sluh ter opravite brezplačen test sluha. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali na temo "boljši sluh".

so., 22. avgust 2015 Neuroth na 53. sejmu AGRA

Od 22. pa do 27. avgusta 2015 nas lahko obiščete na sejmu AGRA v Gornji Radgoni. Opravili boste lahko brezplačen test sluha. Naši strokovnjaki pa vam bodo svetovali o primerni zaščiti sluha.

čet., 07. maj 2015 Ljubi svoj sluh - izšla je nova Neurothova revija!

Zakaj je staro kot mlado in kako boljše je življenje s slušnimi aparati - vse to in še več si lahko preberete v novi Neurothovi reviji „Ljubi svoj sluh“.

to., 09. december 2014 Neurothova stranka nagrajena z dnevi uživanja v Thermani Laško

Zelo se trudimo, da bi poznali želje in pričakovanja svojih strank, zato smo tudi letos med svojimi strankami opravili raziskavo zadovoljstva. Želimo se namreč neprestano izboljševati, da lahko na ta način ustvarimo kar najboljše rešitve za vaše potrebe in vsakdanje zahteve. Zahvaljujemo se vam za dragocene odgovore na teme o okolju v vašem slušnem centru, slušni akustiki Neuroth in vaši oskrbi s slušnimi aparati! V zahvalo za vaše odgovore smo si za vas zamislili nekaj prav posebnega. Tako smo izmed vseh udeležencev raziskave o zadovoljstvu s pomočjo žreba izbrali nagrajenko. Gospa Marija Terezija Pogačar, stranka v slušnem centru Neuroth v Ljubljani, se je zelo razveselila svoje nagrade. Skupaj z osebo po svoji izbiri se bo odpeljala v Laško in tam uživala v vikend paketu v sproščujočem okolju term. Seveda nagrajenki čestitamo in ji želimo veliko užitkov!

to., 18. november 2014 Izžrebana sta nagrajenca nagradne igre iz Neurothove knjižice kuponov

15. septembra 2014 je na sedežu podjetja Neuroth slušni aparati d.o.o., Tbilisijska ulica 59, 1000 Ljubljana potekalo žrebanje, kjer sta med vsemi sodelujočimi bila izžrebana nagrajenca nagradne igre, ki je potekala vse do 31. avgusta 2014.
Izžrebana sta bila naslednja srečneža:
1. nagrada: vikend paket za 2 osebi v Thermani Laško
Ivana Sajevic, Hrastnik
2. nagrada: 60 baterij za slušne aparate
Franc Erjavec, Lipovci
Obema nagrajencema čestitamo in jim želimo veliko užitkov in dobrega sluha.

pon., 10. november 2014 Neuroth na sejmu Narava-zdravje

Obiščite na sejmu Narava-zdravje na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 13. pa do 16.11.2014 in opravite brezplačen test sluha. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali na temo "boljši sluh".

to., 14. oktober 2014 Dnevi odprtih vrat v Novem mestu od 20. do 24.10.2014

Slušni center Novo mesto praznuje 7 obletnico. Od 20. do 24.10.2014 pridite na Neurothove dneve odprtih vrat in sodelujte v akcijah, ki jih pripravljamo za vas.
23. in 24.10.2014 nas lahko obiščete tudi v nakupovalnem centru Qlandia Novo mesto in brezplačno preverite svoj sluh.

pon., 29. september 2014 Neuroth na F3ŽO v Ljubljani

Na Festivalu za 3. življenjsko obdobje v Cankarjevem domu v Ljubljani obiščite od 29.09. do 01.10.2014, Neurothovo stojnico in opravite brezplačen test sluha. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali na temo "boljši sluh".

pe., 23. maj 2014 Kontaktni podatki

Neuroth slušni aparati d.o.o.
Tbilisijska ulica 59
1000 Ljubljana

Tel.: 01/422 84 23
Faks: 01/ 423 50 55
E-pošta: info@neuroth.si

to., 20. maj 2014 Neuroth na 16. Sejmu Terotech-Vzdrževanje

 Od 20. Pa do 23.05.2014 nas obiščite na Neurothovi stojnici na 16. sejmu Terotech-Vzdrževanje v Celju. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali  o primerni zaščiti sluha za vaše podjetje. 

so., 10. maj 2014 Neurothovo osveščanje motoristov

 V sklopu otvoritve klubskih prostorov motorističnega kluba Pegaz iz Rogaške Slatine, je v soboto 10.05.2014 potekalo osveščanje motoristov o primerni zaščiti sluha na motorju. Ker velja prometni hrup za enega izmed glavnih vzrokov za vsakodnevno akustično obremenitev, so motoristi pokazali precej zanimanja za Neurothove izdelke za zaščito sluha. Prav tako se bodo lahko motoristi o primerni zaščiti sluha informirali na 14. srečanju MK Samorog, ki bo od 23. do 24.05.2014 na Razkrižju, kjer bodo dobili vse informacije o tem kako najbolje zaščititi ušesa med vožnjo z motorjem in katera zaščita je najprimernejša, da bo zvok motorja ostal kljub temu slišen.

pe., 25. april 2014 Neuroth na F3ŽO v Mariboru

Na Festivalu za 3. življenjsko obdobje v Mariboru obiščite od 25. do 27. aprila 2014 Neurothovo stojnico in opravite brezplačen test sluha. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali na temo "boljši sluh".

pon., 10. marec 2014 Neuroth pomaga v Bosni

Boljše slišati pomeni boljše živeti – in da bi ljudem v Bosni in Hercegovini vsaj delno vrnili kvalitetno življenje, je podjetje Neuroth podprlo karitativno dejavnost v tej državi. Marca bo v Bosni kar 75 ljudi dobilo nove slušne aparate in hkrati zalogo baterij za obdobje enega leta. Neurothovi akustiki za sluh so delali dnevno tudi do 12 ur, da so vsakemu glede na njegove individualne potrebe in želje prilagodili slušni aparat. Avstrijski časnik Die Kleine Zeitung je o tem poročal v svoji izdaji 8. marca. Waltraud Schinko iz podjetja Neuroth je za časopis povedala: »Zelo smo veseli, da smo lahko podprli akcijo v Bosni in bili v njej aktivno udeleženi. Boljši sluh omogoča samo ustrezna nastavitev in prilagoditev slušnega aparata glede na individualne potrebe posameznika, za kar so v Bosni poskrbeli naši akustiki za sluh.« Projekt je potekal v sodelovanju malteške bolniške pomoči na avstrijskem Štajerskem, bosanske organizacije za pomoč Merhamet in dr. Sehije Softic. Nadaljevanje humanitarne akcije je načrtovano za maj 2014.

pon., 03. marec 2014 Na Ptuju še večji in modernejši slušni center

z veseljem vam sporočamo, da smo vam na Potrčevi cesti 17, na Ptuju od 03. marca 2014 na razpolaga v še večjem in modernejšem slušnem centru: tel. 02/620 92 40, delovni čas: pon. – pet. 08.00 – 16.00 ure.

pon., 06. januar 2014 Slušni center v Novi Gorici se je preselil

Neurothov slušni center v Novi Gorici se je preselil na novo lokacijo. Od 6. januarja 2014 smo vam na razpolago na novi lokaciji, kjer vam bomo tudi v bodoče nudili najboljše svetovanje: Neuroth slušni center Šempeter pri Gorici (zraven SB Franca Derganca, Šempeter), Cesta prekomorskih brigad 62 a. Dosegljivi smo na tel. št. 05 620 23 02, delovni čas: pon. 10.30-18.30, tor.-pet. 8.30-16.30.

pe., 29. november 2013 Neurothova stranka nagrajena z dnevi uživanja v Thermani Laško

Zelo se trudimo, da bi poznali želje in pričakovanja svojih strank, zato smo tudi letos med svojimi strankami opravili raziskavo zadovoljstva. Želimo se namreč neprestano izboljševati, da lahko na ta način ustvarimo kar najboljše rešitve za vaše potrebe in vsakdanje zahteve. Zahvaljujemo se vam za dragocene odgovore na teme o okolju v vašem slušnem centru, slušni akustiki Neuroth in vaši oskrbi s slušnimi aparati! V zahvalo za vaše odgovore smo si za vas zamislili nekaj prav posebnega. Tako smo izmed vseh udeležencev raziskave o zadovoljstvu s pomočjo žreba izbrali nagrajenko. Gospa Cveta Novak, stranka v slušnem centru Neuroth v Celju, se je zelo razveselila svoje nagrade. Skupaj z osebo po svoji izbiri se bo odpeljala v Laško in tam uživala v vikend paketu v sproščujočem okolju term. Seveda nagrajenki čestitamo in ji želimo veliko užitkov!