Inhalt:

Management

Lukas Schinko (Predsjednik Uprave) je oktobra 2011 od svoje matere Waltraud Schinko Neuroth prevzel vodenje uprave. V podjetju je dejaven že od avgusta 2007 in je v njem opravil tudi izobraževanje za mojstra akustika. Pred zaposlitvijo v podjetju je opravil višjo tehniško šolo za elektrotehniko in si tako pridobil dragoceno znanje s področja visokotehničnih slušnih aparatov. Od januarja 2009 je Lukas Schinko kot prokurist pomagal svoji materi Waltraud Schinko Neuroth in sestri Juliji Draxler Schinko pri vodenju podjetja in februarja 2010 prevzel vodenje prodaje v družinskem podjetju. 

Mag. Thomas Perissutti (Član Uprave) je od začetka leta 2012 zaposlen kot vodja prodaje in je od maja 2013 v upravi. Mag. Thomas Perissutti je odgovoren za področja prodaje, proizvodnega managementa in nabave.

Branko Dragan in Robert Lepener (direktorja podjetja v Sloveniji) delata že od leta 1992 na področju boljšega sluha (takrat še pri podjetju Gatton International). Branko Dragan je direktor podjetja v Sloveniji od nastopa podjetja na trgu, Robert Lepener pa od leta 2011.