Ponovo uživam v pogovorih
s prijateljico
Ponovo uživam v plesu in
smehu svojih najbližih
Ponovo slišim petje ptic
in šepet vetra v gozdu
Zavarujte svoje slušne aparate
Ne tvegajte – zavarujte svoje slušne aparate in doživite življenje polno zvokov brez skrbi! Zavarovanje zajema zavarovanje za vaše slušne aparate in neposredno urejanje vseh zavarovalniških zadev.
Odkrijte svojo moč sluha
Ostati povezan, plesati skrozi življenje ali se imeti o čem pogovarjati - to je moč sluha. Vam pomagamo odkriti svojo moč sluha.
Brezplačno preizkusite udobje uporabe slušnih aparatov
Da bi izbrali idealne spremevaljce za vaša ušesa in preverili, ali ustrezajo vašim osebnim zahtevam, vam ponujamo možnost brezplačnega preizkusa slušnih aparatov do 14 dni.
Dober sluh je na voljo vsem
Slušni aparati podjetja Neuroth so na voljo s subvencijo zdravstvenega zavarovanja. Nakup je možen z obročnim odplačevanjem do 36 mesečnih obrokov.

Rešitve in storitve za vaš sluh

Slušni aparati

Slušni aparati

Inovativne rešitve za sluh podjetja Neuroth, prilagojene vašim osebnim potrebam
Zaščita sluha s čepki za ušesa

Zaščita sluha

Praktična in uporabna za vsakdan? Seveda! Z našimi rešitvami boste zaščitili svoj sluh.
Test sluha

Test sluha

Ali je svet okoli vas že malo nejasen? Preverite svojo moč sluha z našim spletnim testom sluha.
Pomagali vam bomo, da si povrnete vašo moč sluha
Slušni test, svetovanje, prava rešitev za vaš sluh: Na brezplačnem svetovalnem terminu bomo postavili vaše slušne potrebe v središče in spet skupaj odkrili vašo moč sluha.
Odkrijte svojo
Nasmejan starejši moški, ki simbolizira zadovoljstvo z izbiro pravega slušnega aparata

Facebook
Vesna Klepac

5-Sterne-Bewertung

„Ko ne slišiš je skoraj tako, kot bi živel v temi. Ko sem po dolgem času z aparati slišala čričke, predenje mojih muc je to neprecenljivo. res pa je da če želiš imeti dokaj kvaliteten sluh je treba tudi odšteti malo več denarja. Pa vendarle ne bi več živela v tišini..“

Facebook 
Marija Šalehar

5-Sterne-Bewertung

„Imam sosedo, ki že vrsto let uporablja vaše storitve. Ta mesec je bila zopet pri vas na pregledu, dobila je oba nova slušna aparata. Dva tedna ju ima na preizkušnji, da bo videla, če ji odgovarjata. Tudi barvo si je izbrala med sivo, rjavo in črno. Zelo vas pohvali ker ste strokovni, se držite terminov, najbolj pa je vredno to, da z aparatoma normalno komunicira z nami ne da bi stokrat vprašala: »Kaj? Kaj si rekla?«.“

Osebe in zaposleni pri podjetju Neuroth

Zanimive zaposlitve pri Neurothu

Stojimo za tem, da se slušni aparati nosijo samozavestno, spodbujamo naše stranke k temu, da ostanejo v stiku s svetom okoli sebe in ga dojemajo v vsej njegovi polnosti. Tako ostanejo povezani s svojim okoljem, sami določajo ritem življenja in ga živijo neomejeno.
Zaposlena pri podjetju Neuroth se rokuje z zadovoljno stranko

Za tem stoji Neuroth

Kot podjetje s tradicijo in več kot 115-letnimi izkušnjami ima Neuroth najvišje zahteve do sebe glede standardov kakovosti slušnih aparatov in storitev, ki jih nudimo. Visoka kakovost, zaupanja vredno svetovanje in celovite storitve so nam najpomembnejše. Odločeni smo, da vam ponovno povrnemo moč sluha, ki ste jo že imeli.